Michel Herbelin – Newport Régate Carbone 288/CN45CB

Michel Herbelin heeft een automatisch uurwerk ontworpen dat bestand is tegen de meest extreme situaties: de Newport Régate Carbone. Krachtig door zijn ontwerp, horologisch door zijn complicaties, technisch door zijn koolstofmateriaal, wordt dit nieuwe horloge geproduceerd in een gelimiteerde serie van 300 genummerde exemplaren.

Carbon associëren met het Newport DNA – centrale bevestigingen van de armband, patrijspoort-achtige omlijsting versierd met schroeven die doen denken aan zeilbootlieren, marine wiel gestempeld op de kroon, handen in de vorm van zwevende vlaggen en indexen geïnspireerd door bootrompen -, versterkt het technische karakter van deze lijn en stort hem echt in de wereld van de concurrentie.

Geproduceerd in nauwe samenwerking met Aurélien Ducroz, is deze chronograaf waterbestendig tot 300 meter en voorzien van een blauwe Newport-band van hoogwaardig FKM-elastomeer.

Zoals alle modellen van het merk werd de Newport Régate Carbone ontworpen, ontworpen, geassembleerd, afgesteld en geïnspecteerd in de werkplaatsen van Michel Herbelin.

Newport-Regate-Carbone_188-CN45CB

2.999,00

1659-17MA

Artikelnummer: Newport-Regate-Carbone_188-CN45CB Categorie: Tags: , ,
Meer informatie
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Juwelier Geers maakt gebruik van cookies om de kwaliteit van de website te verbeteren.