Herroeping

Je hebt het recht ons te melden dat je afziet van jouw aankoop en kan deze retour zenden binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst. Je betaalt niets in het postpunt of postkantoor als je langs deze weg retourneert. Na aanvaarding van jouw retour betalen wij de aankoop terug.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons, Juwelier Geers, Kapellestraat 13a, Evergem  tel. 09/258 04 66, info@juweliergeers.be, via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

De termijn van 14 kalenderdagen laat je toe het gekochte artikel te beoordelen en inspecteren zoals in een winkel. In die tijd moet je het gekochte artikel met de nodige zorg hanteren. Je mag het artikel slechts uitpakken voor zover het noodzakelijk is om je inspectierecht uit te oefenen. Het gekochte artikel mag alleen in de originele staat en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Hoe stuur ik mijn artikel(en) terug ?

  • Print eerst het Juwelier Geers retourformulier uit. Geef op het retourformulier aan welke artikelen je wenst terug te zenden en op welke manier je wenst terugbetaald te worden.
  • Verpak het artikel in de originele verzenddoos die je kreeg. Leg het ingevulde retourformulier samen met de artikelen die je wenst terug te sturen in de verzenddoos. Kleef de doos goed dicht zodat de artikelen niet verloren kunnen gaan. U bent altijd vrij om te kiezen voor de vervoerder van uw pakket. Indien een pakketje vermist raakt op zijn weg naar ons, dan kan Juwelier Geers niet aansprakelijk worden gesteld voor de geleden schade.