De vernieuwde Seiko 5 Sports SNXS Series

Drie nieuwe SNXS-modellen met meer contrasterende wijzerplaten, nieuwe armbanden, verhoogde waterbestendigheid en een automatisch uurwerk met stopseconden geven een upgrade aan deze populaire en betaalbare dagelijkse topper. Seiko 5 Sports lanceert een nieuwe serie, gebaseerd op het fameuze SNXS sporthorloge. Deze nieuwe Seiko 5 Sports serie hoort zichtbaar bij Seiko’s wereldberoemde SNXS sporthorloge. De karakteristieke kastvorm is behouden, net als kroon op 4 uur die de vloeiende lijnen van de kast volledig intact laat. Daarnaast is een aantal specificaties op het niveau van deze tijd gebracht. De sportieve wijzerplaten zijn voorzien van een oranje secondewijzer, die ook in talloze 5 Sports horloges uit de jaren 1970 werd gebruikt. Lumibrite is aangebracht op de bovenkant van de 11 indexen en op de uur- en minutenwijzers. De uiteinden van de wijzers zijn in een puntvorm gesneden. De nieuw ontwikkelde stalen band heeft een kwalitatieve uitstraling, die zowel nieuw als nostalgisch is.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Juwelier Geers maakt gebruik van cookies om de kwaliteit van de website te verbeteren.