Je grote liefde gevonden? en Trouwplannen in 2024 ?

Je grote liefde gevonden? En ben je klaar voor je geliefde te verrassen met een prachtige verlovingsring? Dan helpen we je met veel plezier ervan met het uitzoeken, We hebben er in ieders budget. Veel gestelde vragen over trouw- en verlovingsringen. Hoeveel kost een paar trouwringen? Dit hangt eigenlijk gewoon af van het budget dat je eraan wilt uitgeven. Er bestaat dan ook geen regel die zegt hoe duur een trouwring moet zijn. Bovendien bepaalt het model van een verlovingsring of trouwring de prijs, zoals welk materiaal je kiest, welke breedte en dikte van de ring + welke edelstenen je er eventueel in wilt laten verwerken. Kom gerust eens naar onze winkel voor het uitkiezen van de ideale verlovingsring. Voor het uitkiezen van Trouwringen is het steeds op afspraak. Je kan meteen een afspraak maken, zodat we je zeker persoonlijk kunnen adviseren in jullie keuze. In onze winkel vind je oneindig veel mogelijkheden, voor elk budget. Probeer vooral voor kwaliteit te kiezen, trouwringen zijn voor het leven, ze moeten aldus nog heel wat avonturen doorstaan ! Tip: Let bij je keuze ook op de draagbaarheid van de trouwring, deze heb je alle dagen aan en moet comfortabel zitten. Meer info over trouwringen : http://ringconfigurator.juweliergeers.be/#/search Levertijd van trouwringen is +/- 1 maand en het graveren van de ringen is Gratis ! Op de totale prijs krijg je als trouwkoppel 10 % korting. Trouwplannen, in 2024 ? Speciaal voor Trouwers !! Maak kans om het bedrag dat je spendeert voor de aankoop van een koppel trouwringen terug te WINNEN. Bij een bestelling van een paar trouwringen in de maanden Januari , Februari of Maart, Maak je kans om het volledig gespendeerde bedrag terug te winnen.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Juwelier Geers maakt gebruik van cookies om de kwaliteit van de website te verbeteren.