Gilles Geers – Horlogemaker

Juwelier Geers bestaat 25 jaar. En daar zijn we trots op. Maar we zijn zo mogelijk nog trotser om te mogen zeggen dat onze zoon, Gilles Geers, ook mee in de zaak komt als horlogemaker. Daar hoort natuurlijk een eigen identiteit en nieuwe website bij.

http://uurwerkmaker.juweliergeers.be/

Of het nu gaat om kleine herstellingen zoals het vervangen van een batterij of het reinigen van een horlogeband of het vervangen van onderdelen van het binnenwerk van een uurwerk, we helpen je graag verder. Dit kan ook voor horloges die niet bij Juwelier Geers werden aangekocht. Merken als Michel Herbelin, Seiko, Junghans, Philip Stein, TAG Heuer enz hebben voor ons geen geheimen. We zijn een erkend Swatch Group Belgium service center voor volgende merken: Omega, Longines, Rado, Tissot, Hamilton, Certina, Mido & Calvin Klein.

Gilles GEERS

Gilles is niet alleen een gediplomeerd uurwerkmaker maar ook een gediplomeerd goudsmid en -hersteller. In zijn eigen modern uitgerust servicecentrum en atelier herstelt hij horloges en uurwerken, zowel voor eigen klanten als voor collega’s.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Juwelier Geers maakt gebruik van cookies om de kwaliteit van de website te verbeteren.