Seiko 5 Sports verbreedt zijn horizon met een nieuwe GMT-serie.

De duurzaamheid en betrouwbaarheid van Seiko 5 Sports worden nu gecombineerd met het internationale gemak van een GMT-functie. Sinds de oprichting in 1968 staat de Seiko 5 Sports-collectie van mechanische horloges synoniem voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Toen in 2019 de collectie opnieuw werd gelanceerd, kwam er een actieve en jeugdige dynamiek. Vandaag zet de collectie weer een stap voorwaarts met, voor de eerste keer, de introductie van een GMT-kaliber. Gebaseerd op het beproefde platform van Calibre 4R, biedt deze nieuwe serie van drie ontwerpen het gemak van een GMT-hand in een behuizing die slechts 0,1 mm dikker is dan de bestaande. Alle drie de nieuwe uitvoeringen bieden een wijzerplaat met een andere kleur; zwart, blauw en oranje. Om ervoor te zorgen dat ze duidelijk opvallen, zijn de GMT-wijzers in felrood op de versies met zwarte en blauwe wijzerplaat en in zwart voor de versie in oranje.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Juwelier Geers maakt gebruik van cookies om de kwaliteit van de website te verbeteren.