Komende van  Brussel of Oostende  (E40)  Routebeschrijving 
 Je rijdt tot aan de afslag Flanders Expo en dan tot op het einde, de rotonde op rechtdoor over het water en dan richting Eeklo / Zelzate R4. Voorbij de Gentse Blaarmeersen , dan blijf je de R4 volgen tot aan het kruispunt met lichten waar je de Brico en Mc Donalds hebt , daar sla je linksaf (Christoffelweg) over de brug direct rechtsaf (Eindeken) en volgen naar het centrum dan eerste straat rechtsaf (Achterstege) en dan kom je automatisch op onze winkel uit (Kapellestraat 13a).
(Vanaf de afslag E40 Expo tot aan de winkel is het +/- 12 min rijden)


Komende van Antwerpen (E17)  Routebeschrijving
 Je rijdt tot aan de afslag Melle/ Merelbeke rechts aanhouden  richting Gent -Zeehaven / Zelzate R4.
Je rijdt tot op het einde totdat je de graansilo’s (Kennedylaan) voor U ziet, aan de lichten sla je linksaf volgen door de tunnel dan voorbij de lichten tot aan het rond punt eerste rechtsaf blijven volgen tot over de Meulestedebrug rechtdoor tot aan de lichten daar zie je de Brico en Mc donalds terug rechtdoor tot over de brug direct rechtsaf (Eindeken) en volgen naar het centrum dan eerste straat rechtsaf (Achterstege) en dan kom je automatisch op onze winkel uit (Kapellestraat 13a). 

Komende van Kortrijk (E17)  Routebeschrijving Je rijdt tot aan de afslag De Pinte dan rechtsaf over de brug altijd rechtdoor tot voorbij de 4de lichten op de ovalenrotonde rechtdoor richting Gent over de autosnelweg en de ringvaart (water) onmiddellijk rechtsaf richting de Blaarmeersen (R4)  volgen tot aan het kruispunt met lichten waar je de Brico en Mc Donalds hebt, daar sla je links af (Christoffelweg) over de brug direct rechtsaf en volgen naar het centrum dan eerste straat rechtsaf (Achterstege) en dan kom je automatisch op onze winkel uit (Kapellestraat 13a).

Je kan ook richting Gent / Oostende en dan afslag Flanders Expo en dan tot op het einde, de rotonde op rechtdoor , over het water (Ringvaart ) en dan richting Eeklo / Zelzate R4. Voorbij de Gentse Blaarmeersen, dan blijf je de R4 volgen tot aan het kruispunt met lichten waar je de Brico en Mc Donalds hebt, daar sla je links af over de brug direct rechtsaf en volgen naar het centrum dan eerste straat rechtsaf (Achterstege) en dan kom je automatisch op onze winkel uit (Kapellestraat 13a).(Vanaf de afslag E40 tot aan de winkel is het +/- 12 min rijden) 

Komende van Antwerpen (N49)  Routebeschrijving Je rijd door de tunnel van Zelzate door, dan onmiddellijk rechtsaf aanhouden rechts onder deN49 mee volgen richting Gent (Evergem  R4  Jacques paryslaan)  dan aan de 4de lichten sla je rechtsaf
(Elslo)  voorbij de GB en de sporthal +/- 700m rijden dan zie je de winkel op de rechter kant .

Komende van Knokke – Heist  (N49)  Routebeschrijving Voor de tunnel van Zelzate rechtsaf slaan richting Gent (Evergem R4  Jacques paryslaan)  dan aan de 4de lichten sla je rechtsaf (Elslo)   voorbij de GB en de sporthal +/- 700m rijden dan zie je de winkel op de rechter kant .

Komende van Nederland   Routebeschrijving
Via de westerscheldetunnel (Tol tunnel) Terneuzen, Sas van Gent, Zelzate over de N49 richting Evergem  R4
J. paryslaan dan aan de 4de lichten sla je rechtsaf (Elslo) voorbij de GB en de sporthal +/- 700m rijden dan zie je de winkel op de rechterkant. 

Kom je met de Tram vanuit Gent , dan neem je tram 1 Evergem en je stapt af aan de voorlaatste halteSpoorwegstraat rechtover slaapcenter Thas. Je gaat door de Bibliotheekstraat richting de kerk en aan de kerk terug rechtdoor totdat je op het pleintje komt en dan is de winkel op de hoek links. (info de Lijn
Je kan ook met de trein naar Evergem komen.
Afstappen in Evergem en dan de Spoorwegstraat, Bibliotheekstraat altijd rechtdoor richting de kerk en aan de kerk terug rechtdoor totdat je op het pleintje komt en dan is de winkel op de hoek links.
Ongeveer 8 min. te voet.

Voor meer inlichtingen Tel : +32 (0) 9 /258.04.66
Kapellestraat 13a  9940  Evergem
Openingsuren:
Zon & Maandag : Gesloten
Dinsdag tot en met Vrijdag : 9.00u tot 12.00u en van 13.30u tot 18.30u.
Zaterdag : 9.00u tot 12.00u en van 13.30u tot 18.00u.
Uitgezonderd met de feestdagen is de winkel alle dagen open. 

Of op afspraak ! Tel : + 32 9 258.04.66