Korting -10%
Garmin watch · fenix ®

fenix ®

Fenix® 5 Plus
Sapphire, Koolstofgrijs DLC titanium met DLC titanium band
Multisport GPS-horloge met kaarten, muziek, statistieken en meer...

Super multisport GPS smartwatch met polshartslagtechnologie1 en gekleurde TopoActive Europe kaarten met Trendline™ routebepaling op basis van populariteit om u te helpen de beste paden te vinden en volgen
Geschikt voor het avontuur dankzij het robuuste ontwerp met roestvrij stalen of Diamond-Like Carbon (DLC) titanium rand, knoppen en achterkant
Synchroniseer met muziekstreamingservices zoals Spotify® om uw favoriete nummers eenvoudig rechtstreeks op uw smartwatch op te slaan en af te spelen
Geschikt voor Garmin Pay™. Met de oplossing voor contactloos betalen3 betaalt u snel en eenvoudig met uw horloge. Contanten en pasjes kunt u thuis laten
Ingebouwde navigatiesensors met een drie-assig kompas, gyroscoop en barometrische hoogtemeter, en meerdere satellietnetwerken (GPS, GLONASS en Galileo) waarmee u uw gegevens in veeleisendere omstandigheden beter bij kunt houden dan wanneer u alleen met GPS werkt
Batterijprestaties:4 tot 12 dagen in smartwatchmodus en 8 uur in GPS-modus met muziek (afhankelijk van de instellingen)
Voor atleten en outdooravonturiers zijn de horloges van de fenix 5 Plus serie de krachtige manier om uw prestaties te verbeteren en uw kaarten en muziek onderweg mee te nemen. Deze robuuste, hoogwaardige horloges zijn voorzien van navigeerbare gekleurde kaarten, polshartslagmeter, opslag voor maximaal 500 nummers en onze Garmin Pay contactloze betalingsoplossing.

Uw weg naar succes
Of u nu in de stad of op een pad in de natuur bent, alle horloges van de fenix 5 Plus serie bieden ingebouwde kaarten en navigatiefuncties om u te helpen oriënteren en op koers te blijven. Full-color TopoActive Europe kaarten zijn vooraf geïnstalleerd op het horloge en de kaartgegevens zijn geoptimaliseerd, zodat u in één oogopslag kunt navigeren en uw locatie kunt zien. Voor hardlopers en fietsers is het toestel ook voorzien van TRENDLINE routebepaling op basis van populariteit, waarbij miljoenen kilometers van Garmin Connect™ gegevens worden gebruikt om u te helpen als een local te hardlopen en fietsen - waar u ook bent.

Hoogwaardige materialen, sterke prestaties
De horloges van de fenix 5 Plus serie zijn gemaakt voor ruige avonturen en vervaardigd uit de allerbeste materialen. Ze zijn verkrijgbaar met verscheidene afwerkingsopties, waaronder varianten met een PVD-gecoat roestvrij stalen rand en DLC titanium rand. Het heldere, full-color, transflectieve Garmin Chroma Display™ scherm met hoge resolutie en LED-schermverlichting is afleesbaar in alle lichtomstandigheden, zelfs bij fel zonlicht. Voor nog betere krasbestendigheid is er een extra sterke gebogen lens van saffierglas verkrijgbaar op diverse modellen van de fenix 5 Plus serie.

Verbeterde satellietontvangst
Alle fenix 5 Plus horloges beschikken, naast de beproefde GPS- en GLONASS-compatibiliteit, over Galileo satellietontvangst, zelfs in de meest afgelegen omgevingen. Elk horloge beschikt niet alleen over een hulpfunctie via kaarten, maar ook over een hoogtemeter, barometer en kompas voor optimaal omgevingsbewustzijn. De geïntegreerde hoogtemeter toont hoogtegegevens om nauwkeurig stijg- en daalgegevens bij te houden tijdens een activiteit als hiken. Met het 3-assige elektronische kompas met kantelcompensatie vindt u altijd uw weg, ongeacht of u beweegt.

Geavanceerde prestatiegegevens
Alle horloges uit de fenix 5 Plus serie beschikken over geavanceerde trainingsfuncties om uw fitheid en prestaties te volgen. Bekijk fysiologische meetwaarden, hardloopdynamiek en meer om uw workoutstatistieken te volgen, uw vooruitgang te meten en uw conditie te perfectioneren. Trainingsstatus evalueert automatisch uw recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet u of u te intensief, effectief of optimaal traint. Een anaeroob trainingseffect- meetwaarde helpt u te zien hoe u met uw training uw grenzen steeds verder verlegt. U hebt ook zicht op uw algehele trainingsbelasting. Speciale voorgeladen activiteitenprofielen zijn beschikbaar voor zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, skiën, roeien, peddelsurfen en meer. Voor extra motivatie downloadt u geavanceerde workouts en trainingsplannen via Garmin Connect.

ClimbPro klimbeheer
Deze speciale klimfunctie biedt u real-time informatie over huidige en toekomstige beklimmingen van uw vooraf geladen activiteit tijdens lange trailrunningactiviteiten, mountainbiketochten of wegritten.

Hartslagmeter aan de pols
Verder kunt u met de Elevate™ hartslagtechnologie via uw pols uw hartslaggegevens bijhouden zonder een borstband te hoeven dragen. Het horloge gebruikt behalve uw aantal stappen en uw slaapgedrag ook uw hartslag voor het berekenen van het aantal verbrande calorieën en de intensiteit van uw workouts. Het meet ook uw hartslagwisselingen om een stressscore te berekenen waarmee u kunt bepalen voor welke mate van activiteit uw lichaam gereed is.

De soundtrack bij uw sport.
Betaal met een zwaai van uw pols.
Blijf slim verbonden.
Aangepaste apps, wijzerplaten en bandjes.

Hardloopvermogen
Geef uw training een boost en download onze Running Power app in de Connect IQ store naar uw compatibele horloge. Deze app is ontwikkeld door Garmin Labs en verzamelt allerlei gegevens, zoals tempo, verticale oscillatie, helling en zelfs de plaatselijke windomstandigheden. Zo ziet u met hoeveel vermogen u afzet tijdens het hardlopen. Als u elke minuut en kilometer weet hoeveel energie u gebruikt, kunt u beter uw tempo bepalen zodat u niet voortijdig uitgeput raakt. Het beste nieuws? Als u al de juiste Garmin toestellen hebt, kost het u niets extra's om alles uit uw hardloopsessies te halen. U hebt alleen een fenix 5 en een van deze drie accessoires nodig: HRM-Run™, HRM-Tri™ of de Running Dynamics Pod. Meer informatie.

Referentie: 010-01988-03
€ 1.099,99 € 989,99

Alle getoonde prijzen zijn indicatief en niet bindend. Onder voorbehoud van eventuele typfouten. Zie onze alg. voorwaarden.

Meer informatie aanvragen over dit product ?

Vul onderstaand formulier in en wij antwoorden je zo snel mogelijk.


Opgelet: Wij versturen geen brochures buiten Bëlgie.

Dit product reserveren ?

Lees hier meer over onze reservatie voorwaarden.


Dit item werd toegevoegd aan je mandje. Ga naar checkout.