Polar · Polar hartslagmeters

Polar hartslagmeters

Polar Sporthorloge M600 met GPS
POWERED BY ANDROID WEAR™

Dit sportuurwerk laat zien hoe actief je op een dag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen.
Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en laat zien hoe je actieve keuzes bijdragen aan je gezondheid.
Laat je exact weten hoeveel calorieën je tijdens een trainingssessie hebt verbrand op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, je persoonlijke maximale hartslag (HRmax) en hoe hard je traint.
Geeft direct na de training motiverende feedback en vertelt wat het effect is van je trainingssessie.
Train voor een hardloopwedstrijd met een persoonlijk en op jou aangepast trainingsschema in Polar Flow. Kies welk van de vier doelen je wilt halen: 5 km, 10 km, halve marathon of hele marathon, en ontvang een trainingsschema dat precies op jou en je doelen is afgestemd.
Geeft aan hoe je loopprestaties zich ontwikkelen.
Dankzij de meer dan honderd verschillende sportprofielen die Polar te bieden heeft, is er altijd één die bij je trainingen past, met verslagen en feedback die specifiek voor jouw sport bedoeld zijn. Elk sportprofiel werkt op basis van specifieke programmering, waardoor je de meest nauwkeurige gegevens te zien krijgt; bijvoorbeeld het aantal verbrande calorieën. Beheer je sportprofielen via de Polar Flow webservice.

2 jaar garantie op het uurwerk.
De 2 jaar garantie geldt enkel op het binnenwerk en niet op het uiterlijke zoals glas, band.

Referentie: Polar-M600-black.
€ 349,00

Alle getoonde prijzen zijn indicatief en niet bindend. Onder voorbehoud van eventuele typfouten. Zie onze alg. voorwaarden.

Meer informatie aanvragen over dit product ?

Vul onderstaand formulier in en wij antwoorden je zo snel mogelijk.


Opgelet: Wij versturen geen brochures buiten Bëlgie.

Dit product reserveren ?

Lees hier meer over onze reservatie voorwaarden.


Dit item werd toegevoegd aan je mandje. Ga naar checkout.