Korting -10%
Seiko · Astron GPS Solar

Astron GPS Solar

Seiko Limited Edition met solar en een gelimiteerde oplage van 3500 stuks.

Dit uurwerk is in zwarte titanium band & kast en met een unieke parelmoer wijzerplaat.
De diameter van de kast is +/- 45 mm met een Saffier glas.
Het uurwerk is waterbestendig tot 10 ATM.

Het SEIKO 8X22 kaliber is het prestigieuze analoge GPS Solar World-Time kaliber.
Dit uurwerk kan met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zich instellen op de juiste tijdzone en hiermee de juiste lokale tijd weergeven. Op de wijzerplaat geeft de GPS-signaal indicator aan of het horloge verbinding maakt met het wereldwijde GPS netwerk. Ook laat het uurwerk zien met hoeveel satellieten het horloge verbinding maakt. Voor het bepalen van de juiste tijdzone is er verbinding nodig met minimaal 4 satellieten. Indien het uurwerk volledig is opgeladen maakt het horloge ook 1x per dag satellietverbinding met één satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het 8X22 GPS Solar horloge extreem accuraat en kent het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar. Indien nodig kan de lokale tijd ook handmatig worden gewijzigd. De slimme Perpetual Calendar functie zorgt ervoor dat het horloge tot het jaar 2100 altijd de juiste datum aangeeft. Het horloge is voorzien van een in-flight-mode. De zomertijd kan worden ingesteld met een druk op de knop.
De ingebouwde horloge micro-GPS ontvanger verbruikt zó weinig energie, dat alle functies optimaal functioneren op lichtenergie, die wordt gegenereerd door de Solar wijzerplaat.

Referentie: SSE091J1
€ 2.600,00 € 2.340,00

Alle getoonde prijzen zijn indicatief en niet bindend. Onder voorbehoud van eventuele typfouten. Zie onze alg. voorwaarden.

Meer informatie aanvragen over dit product ?

Vul onderstaand formulier in en wij antwoorden je zo snel mogelijk.


Opgelet: Wij versturen geen brochures buiten Bëlgie.

Dit product reserveren ?

Lees hier meer over onze reservatie voorwaarden.


Gelijkaardige producten

Dit item werd toegevoegd aan je mandje. Ga naar checkout.