Balmain Ophrys

Nieuw voor binnenkort ! Balmain de Ophrys collectie met een sportieve look, die doet denken aan een radicaal duikhorloge met een vleugje vrouwelijkheid. Er zijn 4 modellen ( kleuren) in deze nieuwe collectie ze hebben een geschroefde kroon en een draaibare lunette en zijn waterdicht tot een diepte van 200 m. Tegelijkertijd zijn ze verre van de enige technische elementen die verwijzen naar de vorm van klassieke duikhorloges. Het merk Balmain heeft besloten om de sportieve geest van de Ophrys- collectie te benadrukken door Super- LumiNova ® lichtgevend materiaal en gepolijste keramische elementen te gebruiken. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, roze en marineblauw. Zwitsers quartz ETA F06.115 Kast: roze PVD met wit, zwart, blauw of roze keramiek De diameter van de kast is +/- 38,5 mm. Schroefkroon die op 4 uur staat. Saffierglas met antireflectiebehandeling Keuze uit wijzerplaten: wit, zwart en roségouden tint met zwarte, witte, blauwe of roze strepen Bandjes: wit, zwart, blauw of roze rubber Super- LumiNova ®: op de wijzers en indexen van de wijzerplaat Dit uurwerk heeft een waterdichtheid van 20 Atm./ 200 meter (ook wel waterproof 20 atm. / divingproof): deze uurwerken zijn geschikt voor alle vormen van watersport en duiken. Er is 2 jaar garantie op het uurwerk. De 2 jaar garantie geldt enkel op het binnenwerk en niet op het uiterlijke zoals glas, band.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Juwelier Geers maakt gebruik van cookies om de kwaliteit van de website te verbeteren.